första dagen på gymnasiet!

rätt okej dag ändå, haha den nya klassen är la lite speciell;)
lärde iaf känna ninni som går i min klass, imon blir de att ta bussen kvart över 8 med henne till skolan.
men nu ska jag snart ut, så vi hörs senare! ciiiaaoo

pics från mysdag med kvacki

bastu, dusch, inpackning, godis, xbox, och massa massa mys på de!
frida ahlbom hjärta nathalie karlsson
kvacki & lillefot föralltid <3







ego pics





fuck

idag åkte mina älsklingsflickor iväg på tjejläger :( saknar dom som helvete!
får försöka överleva tills på torsdag..fyattan!


äckliga hårfärg!!

rix fm festivalen

va på rix fm festivalen med frida, ida, stina, tobbe, hampus, oliver, marcus j, jimmi, davve, jonte, kevin, hylander, odin, långemarcus, viktor & emma <3 awesome!



Mys dag

Sitter ute med frida, ida och absi (: jag och absi har ett litet roligt samtalsämne kan jag lova hahaha<3 ni är bäst och jag älskar er <3 Har varit hemma hos absi idag också med frida och ida, hade filmkväll<3 Men nu ska vi snart dra, alex, matheus, felicia och Celona kommer nog hem till mig sen och sover över, kommer ju lyckas as bra att komma upp till jobbet imon haha, men vi hörs imon kyss <3

totaly awesome!

hahah jag skrev ju att mormor skulle komma hem till oss idag, men nej!
mamma & frida hade bestämmt att lura mig att mormor skulle komma hem till mig tidigt så att jag då därför skulle skynda mig hem på morgonen så att frida, ida, amelie & amanda kunde börja fixa!

där stog jag så fridfullt i köket och hade precis städat hela lägenheten efter som mormor skulle komma, kokade nudlar i min ensamhet och snackade i telefon med aneta, då hör jag att de knackade på dörren och trodde då att de va pappa som stog utanför. så jag går fram till dörren och öppnar den, och wiipps så får jag massa ballonger och annat upp kört i nyllet! av ren reflex smälde jag då igen dörren framför näsan på dom haha.

fick presenter, tårta, 100 ballonger och lite annat av frida, ida, amelie & amanda! tack mina älsklingar!
senare när vi va klara med allt mys så satte dom fast 100 ballonger på mig så jag varken kunde se något eller röra mig haha. så tvingade dom mig att gå i centrum med alla dom ballongerna medans dom sjöng för mig och fyfan va pinsamt de va! alla bilar som åkte förbi tutade som fan och hull på haha.
vi träffade även lite annat folk som jag också ska säga tack till!

sen satte dom på mig en ögonbindel och ledde mig bort någonstans, viste varken vart jag va eller vart jag skulle haha. kännde iaf att jag satt på en buss;)
när vi väl kom fram dit vi skulle, vilket jag misstänkte va i stan, så kom de fram massa araber som försökte sno mina ballonger och pussa på mig och hålla på haha fyfan säger jag bara!

iaf, jag viste fortfarnde inte vart jag var eller vart jag var på väg, fick iaf gå igenom hela fucking 5an huset med 100 ballonger fast bundna runt kroppen och ögonbindel, snacka om pinsamt!

hade iaf en sjukt underbar födelsedag, har aldrig haft en bättre!
jag älskar er mina bästavänner, ni är mitt allt <3


hade tyvärr inte kameran med mig men frida hade med sin så jag lägger ut alla bilder så fort jag har fått dom, nu ska jag dra ut igen och fortsätta med min födelsedag hahah kyssen

sweet 16

idag fyller jag 16 då, och de pirrar som fan i min mage!
inte för att jag fyller just 16 men utan för att mina kompisar håller på med nån överrasknings sak haha.
vill verkligen veta vad det är nu! men får väl lugna mig lite och se va de blir för överraskning senare;)

iaf, igår sov jag hos frida älskling, tittade på film & åt massa godis haha.
hon väckte mig vid 8 idag och så fick jag frukost och lite så hihi, och snart kommer mormor och mamma hem och då får jag moonneey!
men vi hörs inatt eller imon och då berättar jag va överraskningen va;) kyysss



babes







i love u guys


amelie, bexi, nattis, frida, <3

söndag morgon

vaknade för en stund sen, idag blir de film kväll & pizza med lite folk, fast vi vet inte vart än men de löser sig! imon börjar jobbet i 3 veckor framöver..orkar inte haha menmen får ju 6615 kr för de så de får väl gå:) men vi hörs lite senare, kyss & smek